Huis

Het huis was ooit een woonhuis behorende bij de naastgelegen Tischlerei. Het woonhuis is volledig gemoderniseerd en ruim van opzet. De hieraan gekoppelde Tischlerei zal in de komende jaren opgeknapt worden. Op dit moment kan deze ruimte gebruikt worden voor darten en tafeltennissen.

De keuken

In de totaal gerenoveerde leefkeuken kunnen koken, gezellig tafelen en spelletjes spelen bijeen gebracht worden.
Vanuit de drie keukenramen kijkt u recht het bos in. De keuken is voorzien van een keramische kookplaat, een magnetron, een vaatwasser en alle benodigde keukenapparatuur. Er is meer dan genoeg lege kastruimte om voor een week boodschappen in te slaan.

De lounge
De lounge is een plek om te ontspannen. Voorzien van banken en zitkussens. Als je de camine (haardkachel) opstookt, ben je verzekerd van een behaaglijk
avondje. En voor onverwachte gasten kunnen de twee slaap- banken omgetoverd worden tot twee tweepersoons bedden. Er is een grote televisie aanwezig waarop Nederlandse zenders te ontvangen zijn via de satelliet.

De bosslaapkamer
Wat is mooier dan ‘s ochtends je ogen open doen en het bos je tegemoet zien stralen? De stilte van het bos in combinatie met Texels schapenwol staan garant voor een goede nachtrust. Deze kamer is voorzien van een tweepersoonsbed, een bureau en een grote kledingkast.

De andere slaapkamers

De blauwe kamer is een frisse, ruim bemeten kamer met daarin een supersized tweepersoonsbed en een stapelbed. De andere kamer is gelegen boven de Tischlerei. Deze slaapkamer biedt plek voor drie slapers. Dankzij de ietwat afgezonderde ligging, is dit een ideale slaapkamer voor kinderen die niet de hele dag onder het directe toezicht willen staan van hun ouders. Deze kamer is ook voorzien van wastafel en televisie.